sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Sexul si FemeileGeorge Burns - Sexul este unul din cele noua motive pentru reincarnare. Celelalte opt n-au importanta.

Sharon Stone - Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o intreaga relatie.

Barbara Bush - Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat de nereusita a fost.

Billy Crystal - Femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex. Barbatii au nevoie numai de un loc unde s-o faca.

Robert DeNiro - Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori.

Dustin Hoffman - Se zice ca ar fi aparut un nou scandal in lumea medicala. Doctorii semnaleaza faptul ca barbatii au reactii alergice la prezervativele din latex. Acestea provoaca umflarea puternica a penisului. Si, care-i problema?

Rod Stewart - In loc sa ma recasatoresc, mai bine imi gasesc o femeie care sa nu-mi placa si-i dau pur si simplu o casa.

Robin Williams - Vedeti, problema e ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un penis,dar nu i-a dat suficient sange pentru a le folosi pe amandoua deodata.

Robin Williams - Stiati ca sexul e asemanator cu bridge-ul? Pai, ca si la bridge, la sex. Ai nevoie de un partener bun, daca nu, atunci iti ajunge o "mina" buna !


Si sa terminam in cel mai simplu mod.Cum isi incep barbatii viata!? Pai foarte simplu, exact ca in imagine.
All the best.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))