marți, 24 noiembrie 2009

Stra-Strabunicii nostri erau mai fericiti ca noi…


DE CE? Probabil se intreaba lumea…

1. Bayer’s Heroin

O sticla de Bayer’s Heroin , intre 1890 si 1910 se vindea ca substitut al morfinei. Se mai folosea pentru tratamentul tusei la copii

2. Metcalf Coca Wine

Vinul asta era unul din sumedenia de vinuri cu cocaina de pe piata. Toata lumea zicea ca te face fericit si e bun ca si tratament medical.






3. Mariani Wine

Mariani Wine e de prin 1875. Era cel mai faimos vin cu coca din timpul ala. Papa Leo al 13-lea obisnuia sa care cu el mereu o sticluta cu faimosul vin. Producatorul vinului, Angelo Mariani a primit o medalie de aur din partea Vaticanului pentru acest vin.3. Maltine

Era produs de Maltine Manufacturing Company of NewYork. Dupa cum vedeti in poza, a avut 10 medalii de aur.
Era sugerat sa bei un pahar plin la masa sau dupa masa iar copiii jumatate de pahar.

4. Opium pt astm












5. Drajeuri cu cocaina

Astea erau la moda prin 1900. Toti actorii, cantaretii, profesorii aveau la ei vestitele drajeuri.


6. Picaturi cu cocaina pentru dureri de dinti


Foarte populare in 1885, nu numai ca indepartau durerile dar faceau copiii fericiti!





7. Opium pt nou nascuti

Iti dai seama cum adormeau micutii? Da` si ce visau… pe langa opiu, mai era si 46% alcool !!!





No wonder they were called The Good Old Days!!

joi, 19 noiembrie 2009

„Femeile, iar ele, tot ele, femeile”


Spunea bine Caragiale.Femeile sunt inca un subiect tabu pentru barbati, sunt ca o carte pe care o descifrezi greu sau atunci cand crezi ca ai reusit trebuie sa o iei din nou de la capat.
Ce sa faca saracii barbati, cum sa mai poate multumi o femeie mai ales in „secolul vitezei” cand sunt de 10 ori mai complexe decat in vremurile demult uitate, acele vremuri in care predomina romantismul si cu un sarut strengar sau un poem de amor furai inima oricarei fete.
E usor sa criticam barbatii.
Nimic de zis au si ei defectele lor insa nu suntem noi oamenii facuti pentru a gresi?
Vorbim de femei iar dilema principala se pare a fi cum pot fi multumite!!
Intradevar nu e simplu.Trebuie sa ai in considerare cateva mici aspecte:

- fa surprize nu doar cand e ziua ei sau 8 Martie ci asa intr-o zi oarecare va aprecia mai mult.
- spune mai des Te Iubesc sau Ce bine arati astazi, sunt mandru ca esti a mea! si priveste atent expresia de pe fata ei.
- ai grija sa simta ca o doresti nu e indeajuns sa stie.

Iesirile in oras sunt dupa asta un fleac.Depinde de partenera:

Tipul romantic ( cele cuminti, fricoase, inger, simpatica etc) prefera plimbarile in parc, filme cu povesti de dragoste arzatoare, flori cat cuprinde, mesaje pline de cuvinte dulci si nopti de dragoste in lumina lumanarilor.

Tipul „strong” ( femeile de afacei, independente, dominante, feroce etc)au asteptari mai mari de la partea masculina, lor trebuie sa le demonstrezi ca esti barbat sa simta asta in fiecare atingere a ta, insa nu pentru a o domina ci doar sa stie ca are un barbat pe masura langa ea.In oras vrea sa se mandreasca cu tine, sa poarte convesatii lungi pe teme „picante”.Nu o sufoca, nu o coplesi cu mesaje o vei plictisi.Surprinde-o atunci ca nu se asteapta, va gusta din plin.Sexul?? foarte important, fii cel care domina in pat insa fii atent la punctele ei „sensibile” iar daca vrea sa preia comanda nu te opune.

Ce sa mai lungim vorba, indiferent ce fel de femeie ai langa tine sau vrei sa ai fii sigur ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare.Asa sunt femeile un pic mai complicate insa ele pun „sarea si piperul” in viata.He he.....
Va pupa Deea

marți, 17 noiembrie 2009

Sarbatorile...HO HO HO...si vorbim de vesnicul gurmand: ROMANUL

Tuica de Pitesti balaie,
Ce te mangaie la ...
limba
Dispozitia iti schimba!

Branza buna de Trapista
Scoasa chiar acum din ... lada
Cine vrea, poate sa vada!


Sunca alba ca si-o coala,
Cum mananci, cum ti se ... pare
C-ai pofta de mancare!


Mici facuti cu ardei iute
Cand mananci iti vine-a ... spune,
Doamne, ce bucate bune!

Fripturica de boboci
Cu garnitura de ... varza
La stomac sa nu te arda!


Mere , pere, cozonaci
Sa mananci pana te ... culci
De atatea fructe dulci!

Tort cu nuca cat caciula
Care scoala-n sus si ... masa
Daca nu intreaga casa!




Cui meniul n-a placut,
Apai, mama lui sa-i ... faca
Alt meniu care sa-i placa!

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

I'm a Bitch, Love me or hate me!


Fiecare avem o educatie, sau nu, convingeri, pareri preconcepute, sau nu, opinii, demnitate, sau nu ... and sow on.

Sunt genul de persoana care tine cu dintii de unele convingeri, de bunul simt care e pe cale de disparitie, de dreptul la replica, de corectitudine, poate lucruri bizare pentru multi si tocmai acesta cred ca e motivul pentru care devin de nenumarate ori a bitch.Nu cred ca sunt singurul om care pateste asta.

E simplu, ma apar si devin a bitch, ii apar pe cei care ii iubesc si again a bitch, spun lucrurilor pe nume sau vorbesc preferand sa nu tac … surprize devin a bitch, prefer sa gandesc ce vreau nu ce imi impun altii, clar a bitch si binenteles fac lucrurile in stilul meu deci call me a bitch.

News flash: suntem oameni nu roboti, trebuie sa fim tari, pregatiti pentru lumea in care traim, avem o responsabilitate sociala si personala.Nu trebuie sa ne fie frica sa ne zbatem sau sa vorbim despre drepturile noastre, sa ne respectam si sa ne iubim pe noi in primul rand pentru ceea ce suntem.DA!Fac lucrurile astea, si totusi ceea ce mie mi se pare absolut normal pentru robotii din jurul meu nu e.Deci chiar insist call me a bitch.

Sunt libera sa fiu ce vreau, sa fac ce vreau fara sa influentez sau sa ranesc pe cei din jurul meu si daca asta in seamna sa fii a bitch sunt mandra de mine.

Ce e in inima voastra?A mai ramas ceva?Nu vreau si refuz sa compromit ce e in inima mea, imi traiesc viata in propriul meu stil, dupa propriile reguli, nu permit nimanui sa “ma calce in picioare”, nu tolerez nedreptatea, vorbesc cand ma simt neindreptatita.Am si avem dreptul sa ne rezervam timp pentru noi, refuz sa traiesc pentru altii si imi permit sa fiu egoista cand e vorba de mine.Daca nu eu atunci cine?Da!Trebuie sa fiu a bitch.

Sunt mandra de ceea ce sunt, de ce am devenit pentru ca am curajul necesar sa ma imbarbatez singura, curajul si puterea de a fi intradevar EU nepermitand nimanui sa imi spuna cum ar trebui sa fiu.Sunt deschisa provocarilor, plina de idei, hotarata pe drumul care il aleg, stiu ce vreau si merg spre acel lucru si nu e nimic rau in asta!

Nu inteleg cum altii se lasa subminati, manipulati, fara vlaga si caracter, fara pic de frumusete interioara.Pentru Dumnezeu oameni buni invatati sa va apreciati!!!!!!

Am gasit undeva intelesul cuvantului Bitch:

B-Babe
I-In
T-Total
C-Control of
H-Herself

Sunt ceea ce sunt, nu vreau sa fiu altceva, incerc sa raman om printre roboti, sa fiu EU.

Love me…or hate me!!!!I know I do.:))

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))