sâmbătă, 9 ianuarie 2010

La creme de la creme!Top 6...Filme vitale pentru 2010

Am lasat ce e mai bun la urma.Am prezentat cele 24 filme ce anunta un 2010 incendiar pentru cinefili, insa e vital sa vezi ce e mai bun.Urmatoarele 6 filme trebuie vazute, sunt extraordinare, promit emotie, pasiune, senzatii si pe scurt merita toti banii si inca mai mult.

Sherlock Holmes

El trebuie sa descopere si sa opreasca planurile malefice ale unor infractori ce vor sa aduca ce e mai rau pe lume. Clasic, nu? Foarte clasic, dar e un cadou interesant pentru ambele parti. Pentru femei va fi un deliciu sa-l vada pe Robert Downey Jr. si Jude Law in distributie iar barbatii, pe langa actiunea intensa, se vor delecta cu frumoasa Rachel McAdams.
As putea afirma ca este pe de parte cel mai reusit rol al lui Robert Downey Jr.Un adevarat deliciu.Filmul ruleaza la noi, asa ca va sfatuiesc pentru a incepe bine anul o super productie calitate garantata.



Clash of Titans

Unde este putere este si invidie, unde este invidie va incepe razboi. Din start oamenii ies drept pierzatorii acestor lupte, insa, daca de partea lor sta fiul celui mai puternic zeu, situatia se schimba. Perseus, fiul lui Zeus, strange o mica armata de mercenari si porneste sa-l infranga pe Hades, zeul razboiului, inainte ca acesta sa-l detroneze pe Zeus si sa aduca pe lume numai moarte. Perseus va reusi sa infranga demoni si bestii fioroase numai daca isi va accepta soarta si puterile unui zeu pe deplin. Rolul tanarului zeu este interpretat de actorul Sam Worthington (Terminator Salvation, Avatar) indrumat de regizorul Louis Leterrier (Incredibilul Hulk).
Premiera va avea loc pe data de 26 martie, anunta Warner Bros. Un amalgam de efecte speciale amestecat cu multa actiune ce-ti taie respiratia, servit de zeii cinematografiei mondiale. Pe scurt ne-a impresionat trailerul, speram sa ne impresioneze mult mai mult filmul… ;)


Alice in Wonderland


A aparut un nou trailer oficial, mult mai bun decat precedentul, la varianta lui Tim Burton pentru Alice in Tara Minunilor. Filmul, produs de Disney Digital, va avea premiera pe 5 martie 2010, aducandu-i laolalta pe Johnny Depp si pe Mia Wasikowska. Depp este Mad Hatter, iar Mia o interpreteaza pe Alice, care se reintoarce pe taramul fermecat, fiind acum adolescenta. Prietenii ei raman aceeasi: White Rabbit, Tweedledee, Tweedledum, Dormouse, Caterpillar, Cheshire Cat si bineinteles nebunul Hatter. 3D-ul se anunta o experienta spectaculoasa!



Shrek Forever After

Cel verde si haios se intoarce! Stati! Se va intoarce. Pentru ca o noua continuare a seriei Shrek va avea loc abia in mai 2010. Shrek este intr-o mare incurcatura. Asa cum baietii stiu sa intre numai in belele si fac lucruri prostesti, capcaunul, fiind un mascul, se gandeste ca ii lipseste perioada in care era verde si cu adevarat un monstru ce ragaia si degaja arome urat mirositoare. Pentru ca se plictisise de viata lui linistita alaturi de prieteni si familie face un pact cu Rumpelstiltskin. Deoadata, toata lumea lui se intoarce pe dos. Rumpelstiltskin este rege, regatul Far Far Away e distrus, capcaunii sunt urmariti si prietenii lui, motanul si magarusul, nu-l mai recunosc.
Armata de vedete ce se ascunde in spatele personajelor animate, Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz si Antonio Banderas o sa faca inceputul verii sa fie unul teribil de amuzant. Lansarea partii a 4-a, Shrek Forever After, o sa apara in cinematografe pe 21 Mai 2010. Oare va reusi eroul nostru sa intoarca iar soarta in favoarea lui?


ROBIN HOOD

Binecunoscuta legenda a celui mai bun arcas din epoca medievala va ajunge pe ecrane in vara anului 2010. Pana acum au mai fost multe ecranizari, insa, nici una mai antrenanta si mai dramatica precum aceasta. In rolul principal, il avem pe indragitul actor de personaje eroice, Russel Crow. I se potriveste de minune acest rol, doar ca, spunem noi, Kevin Costner parea mult mai simpatic si mai degajat. Pe cand in viziunea regizorului Ridley Scott acest personaj trebuie sa fie unul care lupta nu numai pentru a castiga mana frumoasei Marian ci si pentru a elimina coruptia si faradelegile serifului din Nottingham. Toate acestea intr-o viziune mai agresiva si in care lupta contra raului devine una ce implica devotamentul si spiritul eroic dus la extrem, in genul Batman.
Pe baza trailerului se anunta un film plin de actiune si cu multe scene parca scoase din Gladiatorul, insa suntem curiosi sa o vedem si pe eleganta Cate Blanchett in rolul Made Marian. Asteptam cu nerabdare sa vedem noua productie despre acest Margelatu' al Angliei :)



Zana Maseluta

Ce stim despre zane? Ca sunt niste fiinte micute, dragalase, inaripate si care stiu sa faca vraji. Ei bine, totul este pe cale sa se schimbe! Fox Movies prezinta pe Dwayne Johnson intr-o comedie cu totul speciala, The Tooh Fairy! (Zana maseluta) Va gandeati ca in rolul zanei maseluta sa apara Megane Fox, Jessica Alba, Angelina Jolie, sau poate chiar Andreea Marin?! In rolul principal, chiar in cel de zana maseluta, se afla bine cunoscutul actor Dwayne Johnson, zis The Rock. A lasat de ceva vreme filmele de actiune, gen The Scorpion King, si s-a reprofilat pe cele de comedie, remember The Game plan. Astfel se face ca, in locul unei simpatice domnisoare cu aripioare, o sa-l vedem pe un simpatic barbat cu aripioare.


Tooth Fairy Trailer


Si asta a fost dragii mei.
La creme de la creme a filmelor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Abia astept Shrek Forever After si Robin Hood, imi place mult de Russel Crow :)...

Deea spunea...

imi place foarte mult aspectul blogului tau...foarte frumos, si pana la cele 2 filem iti recomand cu foarte mare placere Sherlock Holmes, eu am fost incantata foarte chiar fata de avatar care dupa parerea me a fost o mare prostie de film, nu a transmis nimic deosebit

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))