sâmbătă, 10 octombrie 2009

Baietii Rai...hhhrrrrrr

De ce ei?
Exista aceasta sintagma sa ii spunem, baieti rai, fete rele etc.Sta in firea noastra sa optam pentru ce stim dinainte ca e posibil sa ne faca rau, intrebarea e, de ce?.
Ar fi o serie de raspunsuri incepand cu cel clasic...ne plac provocarile, la cei activi cel putin.Nu e tocmai provocarea dragilor ci modul in care se fac accesibili, sunt mai la indemana.Dar binenteles e o capcana aici, toti sunt buni si devin rai imediat ce ai "gustat", daca nu ii curge un pic de sange nu ai facut nimic, tu esti prada.
E o problema majora in randul oamenilor singuri, acest dating service, foarte complicat si ambiguu pentru multi.Exista clubul celor urati, pociti, grasi, antisociali, gay care sunt respinsi in mod repetat deci se exclud si automat raman baietii rai.Ce sunt majoritatea?Pai simplu, serpi incalziti la san, care musca cu prima ocazie si de ce nu ar face asta daca li se permite!:)) Raman doar cei care nu au nevoie de femei si implicit femeile nu au nevoie de ei in acest caz.
Hai sa va lamuresc, sau sa spun ceea ce se stie deja dar nu se spune cu voce tare, baietii rai vor prefera in final fetele cuminti, motivul e cat se poate de simplu, acesti barbati afiseaza imaginea de bad boy si optand pentru o femeie "strong" o poate strica.O fata cuminte in schimb o poate modela in a deveni o femeie ok, odata ce ei au sexperimentat destul.:)))E nevoie si de sare si piper dar folosite la momentul potrivit.
Optam pentru provocari ca apoi sa ne lamentam ca nu am facut alegerea corecta?Pai si unde am iesit?Exista o cale de mijloc dar trebuie si cap pentru asta!Femeile au devenit prea superficiale si cu prea putin respect fata de propria persoana, barbatii sunt constanti si pentru asta toata stima, sunt ceea ce au fost de cand e pamantul.Pot fi modelati dar nu mai are cine.
Singura greseala capitala si condamn pe toata lumea pentru asta este ca femeile au invatat sa dea vina pe barbati, si barbatii pe femei uitand de propriile greseli.Ar fi mai usor daca am incerca sa ne reparam fiecare greselile devenind mai buni si totodata mai fericiti!E usor sa arunci vina catre altul fugind de responsabilitatea propriilor greseli....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))