joi, 19 noiembrie 2009

„Femeile, iar ele, tot ele, femeile”


Spunea bine Caragiale.Femeile sunt inca un subiect tabu pentru barbati, sunt ca o carte pe care o descifrezi greu sau atunci cand crezi ca ai reusit trebuie sa o iei din nou de la capat.
Ce sa faca saracii barbati, cum sa mai poate multumi o femeie mai ales in „secolul vitezei” cand sunt de 10 ori mai complexe decat in vremurile demult uitate, acele vremuri in care predomina romantismul si cu un sarut strengar sau un poem de amor furai inima oricarei fete.
E usor sa criticam barbatii.
Nimic de zis au si ei defectele lor insa nu suntem noi oamenii facuti pentru a gresi?
Vorbim de femei iar dilema principala se pare a fi cum pot fi multumite!!
Intradevar nu e simplu.Trebuie sa ai in considerare cateva mici aspecte:

- fa surprize nu doar cand e ziua ei sau 8 Martie ci asa intr-o zi oarecare va aprecia mai mult.
- spune mai des Te Iubesc sau Ce bine arati astazi, sunt mandru ca esti a mea! si priveste atent expresia de pe fata ei.
- ai grija sa simta ca o doresti nu e indeajuns sa stie.

Iesirile in oras sunt dupa asta un fleac.Depinde de partenera:

Tipul romantic ( cele cuminti, fricoase, inger, simpatica etc) prefera plimbarile in parc, filme cu povesti de dragoste arzatoare, flori cat cuprinde, mesaje pline de cuvinte dulci si nopti de dragoste in lumina lumanarilor.

Tipul „strong” ( femeile de afacei, independente, dominante, feroce etc)au asteptari mai mari de la partea masculina, lor trebuie sa le demonstrezi ca esti barbat sa simta asta in fiecare atingere a ta, insa nu pentru a o domina ci doar sa stie ca are un barbat pe masura langa ea.In oras vrea sa se mandreasca cu tine, sa poarte convesatii lungi pe teme „picante”.Nu o sufoca, nu o coplesi cu mesaje o vei plictisi.Surprinde-o atunci ca nu se asteapta, va gusta din plin.Sexul?? foarte important, fii cel care domina in pat insa fii atent la punctele ei „sensibile” iar daca vrea sa preia comanda nu te opune.

Ce sa mai lungim vorba, indiferent ce fel de femeie ai langa tine sau vrei sa ai fii sigur ca trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare.Asa sunt femeile un pic mai complicate insa ele pun „sarea si piperul” in viata.He he.....
Va pupa Deea

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))