duminică, 5 februarie 2012

PENTRU IMUNITATE

Daca ne uitam pe geam realizam ca in aceste momente organismul nostru striga dupa ajutor.Avem nevoie de ceva care sa ne protejeze de boli.Eu propun un remediu naturist de intarire a imunitatii:


Ingrediente:
- o sticluta cu tinctura de propolis;
- o sticluta cu tinctura de echinaceea;
- o sticluta cu ulei esential de catina sau 100 gr de catina proaspata sau congelata;
- 100 gr de polen;
- miere poliflora cat sa se umple un borcan de 800 gr.

Tehnologie:
Se pun, intr-un borcan de 800 gr, curat si sterilizat, toate ingredientele, mai putin mierea si se amesteca bine, cu o spatula de lemn, dupa care, se adauga miere pana se umple borcanul si se amesteca din nou. Se inchide ermetic si se pune la macerat, la rece (chiar si la frigider) si intuneric (eventual intr-o punga inchisa la culoare) 4-7 zile, timp in care, de doua ori/zi se agita bine borcanul, dupa care ... este gata.
Se pastreaza in continuare la frigider si se consuma, in fiecare zi, dimineata pe stomacul gol, cate o lingurita.
Atentie!!! Este si energizant, nu numai intaritor al imunitatii. Cand este pe terminate puteti prepara inca unul si ...tot asa...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))