sâmbătă, 26 septembrie 2009

Ce ar fi fost daca?








E simplu sa gandesti si greu sa pui in aplicare!



Ne gandim constant fiecare dintre noi la: ce ar fi daca... si napadesc o mie de ganduri, lucruri pe care am vrut dar nu am avut curajul sa le facem, dorinte ascunse care nu le-am implementat fortati de o gandire impusa de altii sau de rusine.


Uneori stam si ne intrebam asta am vrut sa fiu...? ; aici trebuia sa ajung...?;oare am facut alegerea potrivita...?Raspunsurile se pare ca vin singure, influentate si ele de imprejurari, de altii pentru ca asta e, traim fiind dependenti unii de altii, de societate, de tot ce ne inconjoara.


Un lant trofic al oamenilor de aceasta data in care macar pret de un minut ne punem aceste intrebari!E normal, e omenesc, e vital chiar, cateodata aceste intrebari fiind si o autoevaluare pe care o poti face singur, important fiind sa ai curajul sa accepti raspunsurile pe care ti le dai si sa iei atitudine.


Fiecare gresim, putini ne indreptam greselile, majoritatea le facem stiind cat de gresite sunt, constientizam adevarul, insa putini il acceptam si luam atitudine.


E uman sa gresesti, e de laudat sa indrepti greselile dar e deasemenea corect sa le dai dreptul celor fata de care ai gresit sa nu ierte.Ne asuman sau nu consecintele faptelor noastre stimuland dorinta de a face iar si iar.

O lama de cutit gata sa taie, intrebari fara raspuns si o viata de trait!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))