joi, 24 septembrie 2009

A fi sau a nu fi?Asta e intrebarea!!!

De ce sa fim obisnuiti, simpli, monotoni?Asa ne impune societatea sau asa vrem noi sa fim de la o anumita varsta?E ciudat cum unii se conformeaza cu ceea ce sunt si nu se mai gandesc la ce ar putea deveni!In fiecare secunda sau minut ce trece putem fi mai buni, ne putem perfectiona, corecta sau chiar putem evolua.....ce facem noi in schimb..pai, simplu ne multumim si atat.Poate ne multumim sau ne conformam doar cu prezentul.
Refuzam zi de zi sa gandim in perspectiva, sa punem umarul in a cladi ceva mai bun, refuzam sa fim oameni in adevaratul sens al cuvantului, nu mai putem gandi sau simti cu adevarat ci doar ne lasam influetati de o societate cruda uneori prea cruda setata sa ne distruga.Fugim dupa bani, nu mai rezervam timp pentru noi sau pentru cei de langa noi, uitand sa ne bucuram de ei si de ce pot oferi.Uitand unii de altii in goana dupa lucruri materiale, asa uitam sa fim pur si simplu oameni.
E simplu daca nu incepi tu sau eu, atunci cine o va face?
Un gand prea mic pentru o mare de probleme, asta sa zicem ca e ce am spus eu aici....
Enjoy life my friends!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))