miercuri, 30 septembrie 2009

A zis cineva petrecere?


Radio BZI da startul la o toamna plina de petreceri, evenimente, invitati spaciali si multa multa distractie.

Noi iti aducem petrecerea acasa!Nu poti veni in club, nu ai cum sa fii alaturi de prietenii tai?Nici o problema, trebuie doar sa asculti radio bzi si vei fi in mijlocul fiecarei petreceri fie ca e joi, vineri sau sambata urechile tale se vor delecta cu sunetul celor mai tari petreceri din Iasi.In plus noi te si premiem pentru faptul ca petreci alaturi de noi, filmeaza daca petreci in stil radio bzi cu muzica de pe radioul nostru si trimite materialul pe radiobzi@yahoo.com, intri automat in concurs.Marele premiu un siatem audio performant.
Nu esti in Romania!Daca ne duci dorul si vrei sa petreci romaneste fa o petrecere alaturi de noi, trimite si tu filmuletul si poti intra in concurs.
Fie ca estei la munte, la mare,in camin fara bani, la bunici sau acasa poti transforma serile de joi, vineri si sambata in adevarate party-uri.

Saptamana aceasta ne intalnim in 3 locatii:

JOI 1 octombrie transmisie live din DUBLIN Pub incepand cu ora 22.Multe concursuri, muzica buna, buna dispozitie animata de moderatorii radio bzi.
Vineri 2 Octombrie transmisie live din Memories Caffe, special guest Emil Lassaria.
Daca vrei sa vii acolo alaturi de noi (Bulevardul Sf. Lazar, vis a vis de SRI), ora 22:00, Warmup cu Iura & Vadeem(deepheadzkollektiv), Pret intrare 10 Ron.Fetele au intrare libera !Informatii & rezervari la : 0232/ 218.531
Sambata 3 octombrie transmisie live din Two Cafe , te invitam sa petreci impreuna cu DJ Tony Ray un producator iesean de muzica dance in plina ascensiune ale carei piese Geisha, Cry For You, Do You Remember sunt deja hituri.

Ne auzim live de la evenimente pe Radio BZI !Stati aproape!
Nu uitati de concurs !

Radio Buna Ziua Iasi iti intretine buna dispozitie pe www.radiobzi.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))