marți, 29 septembrie 2009

Hai puisor, cine e mamicuta ta?

Viata, cel mai lung show, nu e asa?

Jucam un personaj sau imitam un idol, inaintam dupa reguli gandite de altii si dupa trenduri impuse de vedete!Cine naiba vom fi maine?Ha ha ha!!! Hai ca asa e...fara modestie, nu e momentul, chiar nu.Tot am vorbit de optimism, de cariera, de omenie, dar parca mai era ceva, hhhmm, pai da relatiile interumane.Si binenteles ca accentuam pe cele de cuplu sa fie mai spicy.

Tot timpul e foarte tare sa auzi diminutivele folosite de cupluri, unele sunt simpatice, altele dragute, o serie scarbos de dulci, dar asta e, gusturile nu se discuta.Nu condamn sau judec pentru ca mai devreme sau mai tarziu ne trezim intr-o anumita relatie folosind diminutive pe care nu ne imaginam ca le vom spune vreodata. Cel mai funny e cand deodata te trezesti de la pasiune trecand la nume din desene animate vorbind de partile intime, intervin fel de fel de animalute simpaticute si dragalasasute si puffff sexualitatea se reduce sau se evapora.Hey oameni buni e mai bine sa pastram partea asta cum e, exprima pasiunea, animalutele dragalase au locul lor, sa stea acolo cat avem treaba in dormitor :)).Desigur inveti sa faci pe plac persoanei de langa tine, lucruri si obiceiuri noi, si sincer toti stim ca nu tot timpul e convenabil, dar cica e necesar.Prins in magie e absolut in regula dar daca fac altii e penibil.Terminati si nu mai fiti snobi.Deci e clar facem cu totii, suntem mai mult sau mai putini penibili, unii se arata si in fata altora, altii au grija sa o faca in privat, dar take my advice: Nu exagerati, sunt limite care trebuie respectate!PAROL
Daca tot suntem la acest capitol propun sa va delectez cu niste porunci, cei rusinosi nasu in perna, restul poate invata ceva.Deci incepem:

1. SA NU ai complexe: Marimea nu conteaza, durata bateriilor da!
Era o vorba dragele mele: "De ce sa iei tot porcul pentru un carnat?":))

2. SA NU tratezi o femeie ca pe o papusa gonflabila: E cool s-o faci din pozitii acrobatice, cu mentiunea ca "materialul" feminin este in mare parte fraged si neflexibil, chiar daca tremura ca un arc sub presiunea tesutului adipos.
Deci dragiii mei actritele sunt platite pentru asta si nu mai credeti tot ce vedeti in filme :))Mai bine pune-ti capul la contributie.

3. SA NU dai lectii de stil cand esti complet dezbracat, in pozitii compromitatoare: Nu avem nici o problema cu "doggy", dar ce legatura are stilul cu aceasta pozitie ("doggy style")?
Vorbim despre tocuri, iar daca greseste ai tot dreptul scumpo sa le folosesti!Gasesti tu unde.:))

4. SA NU ucizi pasiunea: Nu, expresiile "Spala vasele!", "Du gunoiul!", "Fa curat!" nu fac parte din 'limbajul murdar' pe care iti place sa il folosesti in pat.
Vorbeste, nu doare, lasa corpul sa vorbeasca, e posibil sa ai surprize.

5. SA NU te indoiesti.
Daca te rog, inchizi ochii? Daca inchizi ochii, ma crezi ca s-ar putea sa-ti placa? Daca ma crezi, imi permiti?
Ai incredere in partenerul tau, de asta exista cuplurile nu?

6. SA NU plangi, daca te vezi pe net!!!
Ei trebuie sa mai fii si fata desteapta, nu tot ce misca trebuie sa iei acasa sau sa urmezi acasa.Daca esti pe net, clar ai cautat-o.Sunt destule "victime", nu mai avem nevoie de altele, serios.

7. SA NU obosesti facand nimic.
Pai nu degeaba e o activitate care include cel putin 2 persoane, asa ca implica-te.


Ei, si?Cum e?
E clar, aici tot timpul vom vorbi despre toate, sunt parte din viata noastra, traim sa invatam, sa exploram si mai ales sa comunicam.Sunt lucruri de care ne lovim zi de zi, care creaza probleme mai mari sau mai mici! Care e cea mai simpla cale....fii sincer cu tine si vorbeste cu cel pe care il ai alaturi, e posibil sa ai o surpriza!
Adevarul gol golut!O sa il accepti?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Nu rade de prostia din jurul tau, ia atitudine!

Fara Perdea spunem lucrurilor pe nume

Si tot despre mine...

My Birthflower POINSETTIA

"Also known as the Christmas flower, legend has it that poinsettias began as a humble weed. When a little girl – with no means for a grander gift – placed weeds on a church alter, they turned into brilliant red blooms. Symbolizing good cheer and merriment, this December birth flower is a fitting tribute to December`s joyful celebrations."

joy to the world :))